Hugh Laurie egyre nehezebben bírja a sikert

nlc | 2007. November 14.
A végletekig kimerült a Doctor House forgatása miatt Hugh Laurie. A brit sztár egyre nehezebben tud megbirkózni a sikerrel.

Hugh Laurie-nál már 1996-ban depressziót állapítottak meg. A színész feszített tempóban él, könyvet ír, most fejezte be a The Night Watchman thriller forgatását, amelyben Keanu Reevesszel, Forest Whitakerrel játszik együtt, és forgatja a Doctor House sorozatot.








Hugh Laurie a múlt héten gondolt egyet, és hazament Angliába a családjához, miközben a forgatás a megszokott munkatempóban folyt volna tovább. „Képtelen vagyok kikapcsolni, állandóan a szerep jár az eszemben. Túl neurotikus és túl lelkizős típus vagyok, és túlságosan aggódom amiatt, hogy elszúrok valamit. Minden epizód, minden jelenet kész katasztrófa. Amikor a nap végén hazamegyek, csak arra tudok gondolni, mit rontottam el. Képtelen vagyok örülni a sikernek, hátradőlni, és élvezni az életet” – nyilatkozta nemrégiben.







A most 48 éves színész három éve ruccant át az Egyesült Államokba, amikor elvállalta a sorozat főszerepét. A családja nem követte; felesége három gyermekükkel – a 15 éves Charlie-val, a 12 éves Bill-lel és a 10 éves Rebeccával – Londonban maradt. Laurie nem számított ekkora sikerre a „keményen odamondós” doki szerepével. „Amikor felkértek a főalak eljátszására, azt hittem, lesz három vicces hetem Amerikában. Álmomban nem hittem volna, hogy három és fél évvel később még mindig itt leszek” – ismerte el.

Exit mobile version