Férfi sztárok a kés alatt! – fotóval

nlc | 2007. November 27.
Orrplasztika, zsírleszívás, szemfelvarrás és botoxkezelés… Hollywood szívtiprói közül százak próbálják titokban szebbé, fiatalabbá varázsoltatni magukat. De mekkora sikerrel?

A férfiak manapság jóval többet tesznek a külsejükért, mint korábban: nem dohányoznak annyit, rendszeresen mozognak, arckrémeket és különféle pakolásokat használnak. Kiváltképp a mozivászon hősei, akiknek muszáj megfelelniük a rajongók és saját maguk elvárásainak. Ám úgy tűnik, vannak, akiknek már ez is kevés: a sztárok az utóbbi években egyre kevésbé titkolják, ha plasztikai sebészhez fordulnak egy kis szépítőműtét miatt.

Burt Reynolds sokáig állította, hogy a fogorvosi kezeléseken kívül semmilyen más beavatkozásra nem hajlandó. Majd miután éppen egy plasztikai magánklinikáról jött ki, lencsevégre kapta egy lesifotós, az arcán tele kötésekkel és ragtapaszokkal. A fotók megjelenése után már nem tudta tovább titkolni, mitől is változott meg annyira az arckaraktere. Az biztos, a színészre alig lehet már ráismerni.








Burt Reynolds

Michael Jackson arcán talán nem is találunk olyan pontot, amelyhez ne értek volna még hozzá a plasztikai sebészek. Első műtéte egy orrműtét volt, mivel úgy gondolta, hogy orra nagy, és túlzottan is hasonlít a családtagjaiéra. Aztán kreol bőrű emberből fehér bőrűvé változott, majd ismét megműttette az orrát, állát, füleit, arccsontjait és még ki tudja, melyik testrészét.








Michael Jackson

Mickey Rourke, az elfelejtett sztár, aki valaha a legnagyobb ígéretek közé tartozott, a nyolcvanas évek egyik legemblematikusabb színésze volt, akit az új Robert De Niróként emlegettek – aztán mégis alig lett belőle valaki. Elszúrta, az alkohol és a drog mellett egyben a plasztikai sebészet egyik korai áldozata is. Kár érte. Az egyébként nagyon jó színész mára furcsán néz ki, és teljesen kifejezéstelen lett az arca.








Mickey Rourke
Exit mobile version