A rendkívüli nõk hónapja

nlc | 2007. December 05.
A Zone Club decemberben is különkiadást szentel a rendkívüli nõknek.

Akik elképzeléseikkel és tetteikkel nemcsak közvetlen környezetükre, de az egész világ művészetére, látásmódjára és üzleti folyamataira is nagy hatást gyakoroltak.




A Rendkívüli nők (Extraordinary Women) dokumentumsorozat minden hétköznap a jelen és a közelmúlt egy-egy kiemelkedő alakját mutatja be.
Megismerhetjük Stella McCartney üstökösszerű karrierjét, és megtudhatjuk, hogy a 16 éves iskolaelhagyó lányból hogyan lett Vogue-díjas év üzletasszonya. Erőt meríthetünk Tammy Fay, az elsöprő egyéniségű énekesnő történetéből, aki karrierje csúcsán megküzdött napjaink legkegyetlenebb betegségével, a rákkal, miközben hitét egyetlen pillanatra sem veszítette el.

Közel egy évtized telt el a tragikus halála óta, a világ azonban nem feledkezett meg Diana hercegnőről, kalandokkal és megpróbáltatásokkal teli életéről, valamint korai halálának körülményeiről. Ha azt gondoljuk, hogy Diana walesi hercegnő életéről már mindent megírtak az újságok, érdemes megnéznünk a Szívek hercegnője című dokumentumfilmet, amelyben életéből sok, a kamerák elől eddig rejtve maradt momentumot fedünk fel, és ismét csak beigazolódni látszik a tény: Diana halála hatalmas űrt hagyott a britek szívében.

A kamerák kereszttüzében című összeállításunk a világ legvitatottabb nőalakjairól szól. Olyan fiatal sztárokról, akik szépségükkel, tehetségükkel vagy éppenséggel botrányos viselkedésükkel, haszonelvű magatartásukkal az egész világ csodálatát vagy megvetését kivívták. Ilyen rajongott nőalakok többek között Nicole Kidman, Julia Roberts, Madonna, Catherine Zeta-Jones, Kate Moss vagy Angelina Jolie.










Tartsanak velünk a Zone Clubon decemberben keddenként és szombatonként 21:00 órakor, ahol felfedjük e hölgyek titkát, és utánajárunk, mi tette őket korunk női idoljaivá.



Bővebb információ: www.zoneclub.tv  








Exit mobile version