Cindy Crawford, az egykori szupermodell ismét bevállalta!

nlc | 2008. Január 13.
Cindy Crawford, az egykori szupermodell, aki néhány éve már hivatalosan is visszavonult, most ismét megmutatta tehetségét. Ezúttal az olasz GQ fotósa elõtt pózolt.

A szupermodell hiába töltötte már be 42. életévét, még ma is ugyanolyan gyönyörű és csábító, mint annak idején a kifutón.







Cindy érett szépség, nem a ma divatos babaarccal, olyan nő, akire sokan szeretnének hasonlítani. A még mindig bombázó Cindy Crawford tökéletes idomai 25 millió fontot hoztak a konyhára, amivel egyike lett a világ legjobban kereső sztárjainak.






A macskajárású szépség elsősorban a családjára koncentrál, de nagyon fontosnak tartja a karrierjét is. A modell-üzletasszony keményen megdolgozik a sikereiért: proteindiétával, Pilates-tornával, kardiofitnesszel, valamint jógával tartja magát formában. Cindy – bevallása szerint – 38-as méretű ruhát hord, viszont míg fiatalon mindez természetes volt, ma már meg kell érte küzdenie.







Betöltve a negyedik ikszet, Cindy így nyilatkozott: „Amikor 23 éves voltam, a nők rám néztek, és azt mondták, ez az a nő, akinek soha nem lesz gyereke. Most mégis anya vagyok, és nagyon jól tudom, mit jelent a terhesség alatt felszedett pluszkilókat leadni. Elégedettebb vagyok a testemmel, mint valaha, mert ezért az alakért igenis én dolgoztam meg.”
Exit mobile version