Kórházba került az Oscar-díjas színésznõ!

nlc | 2008. Január 17.
Gwyneth Paltrow mostanában gyengélkedik. A színésznõt nemrégiben ismeretlen okok miatt kórházba szállították, miután rosszul lett otthonában.

Hétfő délután kórházba került Gwyneth Paltrow. Egyelőre nem lehet tudni, miért kellett befeküdnie a New York-i Mount Sinai klinikára. A mostanában keveset forgató sztárt hétfő délután kórházba szállították, de már hazatért New York-i otthonába.







A Szerelmes Shakespeare és a Vasember sztárja az éjszakát a város Mount Sinai nevű kórházában töltötte, ahol egy egyelőre ismeretlen betegség miatt kellett kezelni. A Hollywood.com-nak nyilatkozó szemtanúk azt állítják, hogy Gwyneth „nem nézett ki valami jól”. A kórházba elkísérte a férje, a Coldplay rockbanda frontembere, Chris Martin is.

A legfrissebb hírek szerint Gwyneth Paltrow egy napot maradt a klinikán, és már otthon lábadozik. A színésznő látogatásának okát titok övezi, ám Paltrow szóvivője, Stephen Huvane megerősítette a kórházba szállítás tényét – ugyanakkor nem volt hajlandó részleteket elárulni az esetről. Az E! News-nak elmondta: „Minden rendben van – Gwyneth már haza is térhetett.”

Exit mobile version