A millió dolláros Heidi

nlc | 2008. Március 04.
Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell - és még sorolhatnánk a kilencvenes évek nagy modellgenerációjának tagjait. Ám közülük csak egy van, aki harminc felett futott be igazán, ő a német csoda: Heidi Klum.

„Nagyon szerencsés vagyok. Rengeteg lehetőséget kapok, ami nem történne így, ha nem váltam volna ismertté modellként. Abban hiszek, hogy minden helyzetből és lehetőségből a legjobbat kell kihozni” – vallja Heidi, és lássuk be, nem a levegőbe beszél. Harmincöt évesen abszolút a topon van, karrierje magasabbra ível, mint valaha, és közben sugárzik a boldogságtól. Ha a korát és a gyermekeinek számát nézzük, nevezhetnénk kiöregedett modellnek is, de ha valaki, hát ő nem az. Modellnek modell, sőt annál sokkal több!

Ez a modell sorsa?

Manapság a kifutókon olyan lányok szaladgálnak, akik még a középiskolát sem fejezték be, ha pedig valamelyikük eléri a húszat, kezdhet gondolkodni, mit is kezdjen magával ilyen „öregen”. Még a legnagyobb modellek is okkal aggódhatnak, mi lesz velük. A bevált gyakorlat pedig nem más, mint bevállalni még néhány nagy kampányt, kiadni pár tornakazettát, színészkedéssel vagy énekléssel próbálkozni, de leginkább élvezni a korábban felhalmozott vagyon előnyeit. Heidi nem érte be ezzel. Minden lehetőségben meglátta az újabb lehetőséget, mindig mert kockáztatni, és meghazudtolni azt a feltételezést, hogy a modellek üresfejű libák, akik egyedül arra képesek, hogy a kamerák előtt pózoljanak.

Anya és feleség

Kezdjük azzal, hogy egyedül is merte vállalni Flavio Briatore gyerekét, hiszen akkor még sejtelme sem volt, hogy jön majd Seal, és sajátjaként szereti a Forma–1-es mogul még meg sem született lányát. Nyilván az anya anyagi helyzetét nem ingatta volna meg, ha apa nélkül marad a gyerek, hiszen Heidi 1998-ban olyan szerződést kötött a Victoria’s Secrettel, hogy ha más nem lenne, abból is boldogan élnének még az unokái is. De Heidi sosem tűnt olyannak, aki szeretne a babérjain ülni, és olyannak sem, aki azzal akarja gyarapítani a vagyonát, hogy eladja a gyerekeiről készült fotókat a különböző magazinoknak. Amit elért, azért keményen megdolgozott. Igaz, mindehhez jó kezdetnek bizonyult az az adottság, hogy tökéletes szépség, és sokáig egyszerűen csak „A test” volt a beceneve.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Exit mobile version