Madonna forró színpadi kalandjai!

nlc | 2008. Május 13.
Kevesli a botrányt maga körül a popdíva: Madonna a párizsi koncertjén forró csókot váltott az egyik háttértáncosnőjével. A háromgyermekes anyuka leszbikus csókjait elsősorban a színpadon mutatja be, otthon a férje, Guy Ritchie várja.

A popkirálynő a minap a francia fővárosban promotálta legújabb, Hard Candy című lemezét egy exkluzív koncerttel, és amikor elérkezettnek látta az időt, magához húzta egyik háttértáncosnőjét, és forró csókot lehelt az ajkára. Madonna nem először botránkoztatja meg a rajongótáborát hasonló színpadi jelenettel: néhány évvel ezelőtt Britney Spearssel és Christina Aguilerával enyelgett az MTV díjkiosztó gáláján.

Az ötvenéves, háromgyermekes anyuka egy pezsgősüveggel a kezében énekelt és táncolt a színpadon, az üveg tartalmát tekintve a díva végigitta az egész koncertet. Az este legmeglepőbb pillanata azonban minden bizonnyal mégiscsak az volt, amikor Madonna magához vonta az egyik táncosnőjét, és a nézőközönség szeme láttára hosszan megcsókolta.

A vadonatúj albumot, a Hard Candyt – amely egyébként Madonna előző albumának, a Confessions on a dance floornak a folytatása, amely annak idején több mint 8 millió példányban kelt el – úgy jellemezték, mint 12 gyors dal briliáns gyűjteményét, amelyben Madonna megmarad a kényelmes klubstílusnál, de ezúttal egy kis hiphopritmussal is fűszerezi a dalokat. Ebben olyan zenészek voltak a segítőtársai, mint Timbaland, Justin Timberlake, Pharrel Williams és Nate Danja Hills.

Madonna, a többszörös Grammy-díjas énekesnő, dalszerző, producer, kulturális ikon, világhírű előadóművész, gyermekkönyvek szerzője, rendező és dokumentumfilmes, 200 millió eladott albummal és jó néhány botránnyal büszkélkedhet a példa nélküli, több mint 20 éve tartó karrierje során. (NLC)

Exit mobile version