Szex-, drog- és alkoholfüggőség egy életen át

nlc | 2008. Május 14.
Sajnos, nem meglepő, ha egy rocksztár hosszú évekig alkohol- és drogfüggőségtől szenved. Glenn Hughes 17 évig volt alkohol- és drogfüggő, de szexfüggőséggel is kezelték.

A káros szenvedélyekből olyan szinten kigyógyították, hogy a legendás Deep Purple egykori bőgős-énekese ma már minden koncertszerződésében kiköti, hogy nemcsak a környezetében tilos a dohányzás, hanem az egész koncertteremben is. De Glenn Hughes azt sem felejti el közölni, hogy nem szereti az alkoholt fogyasztó embereket, így az is tilos!

Így a magyarországi koncertje a Budai Hídfőnél, a hajón is a zéró tolerancia jegyében fog telni – emiatt fő is a fejük a szervezőknek. Hiszen egy jó hangulatú bulin az is legurít egy sört, aki egyébként nem szokott.

De van egy jó hírünk is, főleg a hölgyeknek! A sármos előadót nem teljesen sikerült kigyógyítani szexfüggőségéből – amiért nem tudjuk, hogy sajnáljuk-e, vagy irigyeljük –, a mai napig imádja a hölgyeket.

Glenn Hughes, az egykori Deep Purple bőgős-énekese áprilisban készült el új lemezének felvételeivel. Az anyagot januárban kezdték keverni és végleges formába önteni, hogy áprilisban már a boltok polcain lehessen. Glenn a következőket mondta a készülő lemezről:

– A hozzám közel állók is megerősíthetik, hogy elkészítettem életem legjobb anyagát. Megváltoztattam a hozzáállásomat a zenéhez és a lemezhez is, és úgy gondolom, ettől jobb ember is lettem. Szeretném, ha ez egy életre szólna már nálam. Ez az anyag jobb, mint a sport, a kaja, a drog, és még a szexnél is jobb – fejezte be áradozását. (NLC)

Exit mobile version