Újabb sztárpár mondta ki a boldogító igent!

nlc | 2008. Június 03.
Charlie Sheen harmadszor is megházasodott. A hollywoodi sztár ingatlanbefektető kedvesének, Brooke Muellernek egy visszafogott ceremónián fogadott örök hűséget Los Angelesben.

Igazi amerikai álompárnak tartják Charlie Sheent és új feleségét. A színész nagyon büszke Brooke Muellerre és két gyermekére, Samre és Lolára. Charlie és ingatlanbefektető párja a mézesheteket kéz a kézben, szerelmesen sétálgatva töltötték a tengerparton, miközben egy méregdrága szállodában szálltak meg.

– Nagyon jól összeillenek, és hihetetlenül boldogok – mondta a párról egy közeli barátjuk a People magazinnak, majd hozzátette: az esküvőt péntek éjszaka tartották mintegy hatvan közeli barát és családtag előtt.

Charlie Sheen a népes Estevez család harmadik gyermekeként született, s testvérével, a szintén színészként ismertté vált Emilio Estevezzel szemben édesapja, Martin Sheen példáját követve nevet változtatott. Sheen jelenleg a Két pasi – meg egy kicsi című szituációs komédiában szerepel, amelyet a Viasat3-on láthatunk minden hétköznap. A színész ezzel a produkcióval a legjobban kereső tévés színészek közé tornázta fel magát, alakításáért pedig Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölték.

A 42 éves színész – aki Oliver Stone Oscar-díjas, A szakasz című vietnami háborús filmjében vált ismertté – korábban már kétszer is megnősült. Második feleségétől, a Bond-lány Denise Richardstól zajos botrányok mellett 2006-ban vált el. Házasságukból két kislány született, és a gyermekelhelyezési per azóta is tart. (NLC, FH)

Exit mobile version