Titkos üzenetek, ajándékok a Barátok köztben!

nlc | 2008. Június 04.
Vili bácsi lebukik Magdi anyus előtt? Kertész Magdit egyre jobban nyugtalanítják az ajándékok, amelyeket egy titokzatos idegentől kap. Elképzelése sincs, ki lehet a rejtélyes ajándékozó.

Kertész Magdit (Fodor Zsóka) egyre jobban nyugtalanítják az ajándékok, amelyeket egy titokzatos idegentől kap. Elképzelése sincs, ki lehet a rejtélyes ajándékozó.

Már mindenkire gondolt, csak éppen férjére, Vilmosra (Várkonyi András) nem gyanakszik. Annyira belelovalta magát a dologba, hogy nemrég borzasztóan kínos helyzetbe hozta magát az új pap előtt, amikor meggyanúsította, hogy ő küldözgeti a meglepetéseket.

Most újra nyomozni kezd, kérdés, hogy nagyobb sikerrel jár-e, mint legutóbb. Vilmos egyre közelebb áll ahhoz, hogy bevallja, tőle származik a szépségszalon-utalvány és a többi ajándék, de tart tőle, hogy magára haragítaná Magdit, ha kiderülne az igazság, így egyelőre tétovázik. Kertészné azonban egyre idegesebb a történtek miatt, és amikor újabb csomagra bukkan, teljesen kétségbeesik.

Meg van győződve róla, hogy egy őrült kémkedik utána. Vili így egyre nagyobb slamasztikába kerül. Hiába a drága ajándékok, valószínűleg az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne. Nem sikerül visszahódítania feleségét, sőt ezzel az akciójával talán örökre magára haragítja, főleg, ha Magdi ismét bolondot csinál magából. Szorult helyzetében Vilmosnak fogalma sincs arról, mit tegyen, és Bartha Zsolt tanácsai sem válnak a hasznára. Rettenetesen fél, hogy lebukik. Vajon megússza a számonkérést? Vagy fény derül a titokra? (RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Exit mobile version