Petrick Dempsey fél a miniszoknyától

nlc | 2008. Június 09.
A Grace klinika sztárja nem fél a munkától. Élvezi a nehéz feladatokat és nem keres kibúvót. De olykor megtorpan, aminek most egy skót szoknya volt az oka.

Patrick Dempsey kedveli a forgatásokkal járó nehéz helyzeteket, ám nemrég életében először ő maga kért kaszkadőr helyettest. Pedig ezúttal „csupán” egy romantikus vígjátékban kellett helytállnia. Igaz, miniszoknyában.

A boldogító talán (Made of Honor) főszereplőjeként a házasság elől mindig elmenekülő nőcsábászt alakít, aki végül mégis megtalálja az igazit: épp mielőtt az feleségül menne egy skót arisztokratához. A nőért folytatott nemes versengés egy része így aztán skót szoknyában zajlik. És mert vígjátékról van szó: Patrick Dempsey-é túl rövid.

– Én tényleg sok mindent elvállalok egy film kedvéért, de amikor felpróbáltam a skót szoknyát, először életemben úgy éreztem: kaszkadőr segítségét kérem – nyilatkozta a színész. – Ilyen lenge miniben verekedni meg lovagolni – vagy csak egyszerűen gyalogolni – szinte lehetetlennek tűnt.

A sármos színész karrierjét igazán a 2005-ben induló A Grace klinika sorozat indította be, amelynek egyik szerepéért Golden Globe-díjra jelölték 2007-ben. A sorozat adta ismertség révén mind jobb szerepekkel halmozzák el. 2007-ben előbb Hilary Swank oldalán volt látható a Saját szavakban, majd a Bűbáj című Disney-filmben Amy Adams mellett. 2008-as filmje A boldogító talán. (NLC)

Exit mobile version