George Michael végleg elköszön?

nlc | 2008. Június 17.
Abbahagyja a koncertezést George Michael. Az énekes augusztus végén lép fel Londonban, azután pedig felhagy a turnézással.

Meghirdette utolsó két koncertjét George Michael. A brit popénekes augusztus 24-én és 25-én lép fel a londoni Earl’s Courtban, azután pedig felhagy a turnézással – áll az énekes szerdai közleményében, hivatalos honlapján.

A bejelentés szerint George Michael karrierjének 25 évét felölelő koncertturnéját fejezi be Londonban augusztus végén: állítása szerint ez a két koncert lesz a „Végső kettő”. Az elnevezéssel 1986-os koncertjére utal: ekkor Andrew Ridgeley-vel, a Wham együttes másik tagjával adott búcsúkoncertet a Wembley-stadionban.

A „25 Live” elnevezésű koncertsorozat 2006-ban Barcelonában kezdődött, George Michael eddig több mint 1,3 millió ember előtt zenélt Európa-szerte. Az énekes ezen a nyáron még ellátogat koncertjeivel Észak-Amerikába, de az augusztusi, londoni előadások után már nem akar nagy tömeg előtt zenélni.
A honlap szerint azonban George Michael egy-egy koncertet ad majd, és várhatóan fellép a jövőben jótékonysági eseményeken is.

George Michael eddig több mint 100 millió albumot adott el világszerte, hétszer vezette az amerikai, tizenegyszer pedig a brit slágerlistákat. (NLC, FH)

Exit mobile version