Katherine Heiglnek beolvastak

nlc | 2008. Június 20.
Megorroltak A Grace klinika sztárjára az Emmy-díjátadó rendezői. Katherine Heigl kicsit többet hisz magáról, mint azt megengedhetné magának?

Egy nappal azután, hogy Katherine Heigl kijelentette, idén nem lesz Emmy-díjas, mivel A Grace klinika írói nem adtak neki kiemelkedő alakításra érdemes szerepet, a stáb visszavág a színésznőnek.

A gárda nem válogatta meg a szavait, amikor a színésznő nyilatkozatára adtak választ.

– Az egész show-t átrendeztük, hogy jusson ideje a kisasszonynak a filmes karrierjére is, most meg még ő kritizál bennünket, hogy képtelenek voltunk számára fantasztikus szerepkört írni? Hálátlan perszóna, az egyszer biztos! És nem ártana, ha szembenézne a ténnyel, hogy nem csak rajtunk múlott, hogy nem szerepel a jelöltek között!

Katherine felettébb érdekesen nyilatkozott június 12-én, amikor is kiderült, hogy nincs a neve az Emmy-díjra jelöltek között. Az első kritikákat a színésznő a negyedik szezon elején kapta, amikor az Izzie és George közötti románcról tett pikáns megjegyzéseket. Habár a karaktere igazán boldog volt a negyedik évad záróepizódjában, mint ahogy Katherine is, aki megkapta az évi gázsiját.

Nos, nem ez az első alkalom, hogy Mrs. Kelley nyilvánosan kritizálta a sorozatot, amelynek tulajdonképpen a hírnevét köszönheti. Tavaly azért vitázott a producerekkel és írókkal, mert úgy vélte, hogy a színészi teljesítményét és tehetségét alulfizeti a stáb. (NLC, RTL Klub)

Exit mobile version