Hudson és Armstrong szerelme elpárolgott

nlc | 2008. Augusztus 01.
Csak szalmaláng volt a színésznő és a bicajos nagyágyú szerelme? A lángoló érzelmek tovaszálltak? Egyesek tudni vélik, hogy a románc - amely tavasszal kezdődött - véget ért.
Kate Hudson és Lance Amstrong
Kate Hudson és Lance Armstrong

Kate Hudson és Lance Armstrong egymásra nevetnek, Armstrong Kate kisfiával biciklizik, Kate a férfi lányaival tölti az időt – ilyen és ehhez hasonló képaláírást biggyeszthettünk volna a róluk készült fotók mellé.

Három hónap boldogság után ellobbanni látszik a szerelem lángja: a múlt héten egy heves vitát majd egyhetes mosolyszünet követett. Állítólag a szerelmesek ma már külön utakon járnak.

Pedig minden olyan szépen indult májusban, amikor egy cannes-i buliban hevesen flörtöltek egymással, azután szinte minden napot együtt töltöttek. Kate még édesanyjának, Goldie Hawnnak is bemutatta Armstrongot. Ennek ellenére kapcsolatnak, úgy tűnik, nincs jövője.

Egy embernek biztosan fő a feje a hír hallatán. Owen Wilson barátja, Woody Harrelson állítólag sosem kedvelte Kate-et. Ő volt az, aki a szakításuk után kirángatta Owent a mély depresszióból, és most végre örülhetett annak, hogy Kate társra lelt. Ennek azonban vége, és most újra aggódik, nehogy Owen megint reménykedni kezdjen.

Exit mobile version