Whoopi Goldberg 50 szeretője

nlc | 2008. Augusztus 01.
Egy amerikai talkshow műsorvezetőjeként Whoopi Goldberg kifejtette, hogy nem érti, mi ez a nagy felhajtás Carla Bruni körül, akinek mindössze 30 szeretője volt.

A „The View” című beszélgetős műsorban a francia köztársasági elnök felesége és annak új albuma volt éppen terítéken. A résztvevők Carla Bruni egyik kijelentéséről beszélgettek, mely szerint a volt modellnek eddig 30 szeretője volt életében.

(A kijelentést Franciaország első asszonya azóta megcáfolta, illetve a „művészi szabadság” jelzővel illette. Majd hozzátette, hogy valójában csak feleennyi szeretővel büszkélkedhet.)

A beszélgetés során Whoopi Goldberg gyorsan utánaszámolt az ágyában megforduló lepedőakrobatáknak. Két kezén, de még a két lábán sem tudta összeszámolni, hogy hány embert tüntetett ki a kegyeivel. Végül tömören a nézők tudtára adta a végeredményt: „Körülbelül ötven.”

Ezután Whoopi hozzátette, hogy neki nem fontos, hány férfi fordult meg az életében összesen, sokkal inkább számít, hogy mennyien maradtak közülük mellette.

Exit mobile version