Liz Taylor kórházba került

nlc | 2008. Augusztus 02.
Hollywood utolsó nagy díváját eddig ismeretlen okok miatt szállították kórházba. A 76 éves Liz Taylor menedzsere azt nyilatkozta, hogy minden rendben van a sztárral.

Azt is hozzáfűzte, hogy a kórházlátogatásra csupán elővigyázatosság miatt volt szükség, és a színésznő hamarosan hazamehet. Addig is a családja, a barátai és a csodálatos ékszerei ott vannak mellette.

A menedzser továbbá cáfolta azt is, hogy Liz Taylor szívinfarktus miatt került kórházba. Állítása szerint ezek a híresztelések túldramatizáltak és valótlanok. A színésznő nyugalma érdekében azt sem árulta el, hogy hol és milyen hosszú ideig vizsgálják ki Liz Taylort.

A kétszeres Oscar-díjas Taylor évek óta komoly egészségügyi problémákkal küzd. Krónikus hátfájásának következtében egy ideje tolószékbe kényszerült. Már a 70-es és 80-as években is visszatérő alkohol- és súlyproblémákkal küszködött.

Mozgalmas életének egyik ismert példája, hogy nyolcszor ment férjhez, ezen belül kétszer Richard Burtonnel kötött házasságot. Kapcsolataiból négy gyermeke és kilenc unokája született.

Exit mobile version