Victoria nem élné túl a műsort

nlc | 2008. Augusztus 13.
Victoria Beckhamet is felkérték a nálunk csak ősszel induló "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsor angol verziójához, ám ő határozottan elutasította az ajánlatot.

A Spice Girls énekesnőjét hónapokkal ezelőtt kereste meg az angol csatorna, ám ő a gyermekeire hivatkozva nemet mondott. Akik közelebbről ismerik Victoriát, csodálkoztak volna, ha belemegy a forgatásba, hiszen nem tudnák elképzelni a dívát, amint egy szigeten, nem egészen civilizált körülmények között él.

Azt mondják, smink nélkül egy lépést sem tesz, és még otthon is kínosan ügyel arra, hogy a legdrágább ruhákat viselje, és azok tökéletesen álljanak rajta. A már betegesnek mondható diétáját sem tudná betartani, ha vadászott állatokon vagy bogyókon kellene élnie. Ismerősei szerint egyetlen napot sem élne túl ilyen körülmények között.

Tény, hogy a sztár kényeskedése hatalmas méreteket ölt, és a legelképesztőbb hóbortoknak hódol. A fürdővize is mindig ugyanolyan hőfokú, és a nap huszonnégy órájában szigorú szabályok szerint él.

 

Exit mobile version