A leendő királynénak dolgoznia kell

nlc | 2008. Augusztus 26.
Vilmos herceg barátnőjének, a bájos Kate Middletonnak nem árt jóban lennie II. Erzsébettel. A királynő pedig azt szeretné, ha a leendő királyi feleség hasznossá tenné magát.

Kate Middleton

Vége a semmittevésnek, legalábbis ami Vilmos herceg barátnőjét illeti. A királynő szerint Kate Middletonnak kezdenie kell magával valamit, mert azzal, hogy munkanélküli, rossz példát mutat az alattvalóknak. A királynő kívánsága, hogy a kisasszony kezdjen el dolgozni, és csak ezután menjen férjhez Vilmoshoz. Ha a 26 éves hölgynek ötletekre lenne szüksége, akkor II. Erzsébet szíves örömest áll a rendelkezésére.

Az uralkodónő már azt is kitalálta, hogy a leendő királynénak hol kellene töltenie rengeteg szabadidejét. Véleménye szerint egy gyermek- vagy állatvédelemmel foglalkozó szervezet mecénásaként jó benyomást tenne a britekre, és ideálisabb példakép lehetne, mint munkanélküliként.

Állásajánlatok szép számmal érkeznek Kate-hez a királynő közreműködése nélkül is. Néhány jótékonysági szervezet kifejezetten szeretné, hogy velük dolgozzon. Kate-nek már csak döntenie kell. Ha minden jól megy, akkor Kate és Vilmos herceg karácsonykor bejelenthetik az eljegyzést, az esküvőre pedig 2009 májusában vagy júniusában kerülhet sor.

Exit mobile version