Mel C babát vár

nlc | 2008. Augusztus 26.
A kilencvenes évek nagy sikerű lánybandája, a Spice Girls tagjai ma már mind anyukák – egyikük kivételével. Mel C most behozza a lemaradását, ugyanis kisbabát vár.

Mel C, polgári nevén Melanie Chisholm az egyetlen, akinek sikerült kitörnie a Spice Girls árnyékából, és szólókarrierje sikeresnek mondható. Az együttes többi tagjával ellentétben ő az egyetlen, akinek nem született még gyermeke.

Az énekesnő nemrég saját honlapján adta a rajongói tudtára, hogy gyermeket vár: „Megerősíthetem a hírt, hogy Tomnak és nekem kisbabánk lesz, és ennek nagyon örülünk. Biztos vagyok benne, hogy megértitek, egy kis időre volt szükségünk, hogy biztosak legyünk a dologban, és közölhessük a jó hírt mindenkivel.”

A 34 éves énekesnő már hat éve van együtt kedvesével, mégis csak pár hete nyilatkozott először arról, hogy babát szeretnének. Azt azonban ő sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan valóra válik a kívánsága.

Az egykori fűszeres lányok közül Victoria Beckhamnek van a legtöbb gyereke, szám szerint három fiú: Brooklyn, Romeo és Cruz. Emma Bunton egy kisfiú, Beau, Melanie Brown pedig két kislány, Phoenix és Angel édesanyja. Geri Halliwellnek egy kislánya van, akit Bluebellnek hívnak.

Exit mobile version