Tom Cruise: “Nem várunk újabb babát!”

nlc | 2008. Szeptember 12.
Felröppentek a pletykák, melyek szerint Tom Cruise és Katie Holmes második gyermeküket várják, ám a színész cáfolja a híreket.

Tom Cruise kislánya, Suri még meg sem született, máris mindenki róla beszélt. Születése után a világ szinte minden lapja megjelentette a fotóját, és azóta is számos pletyka témája a kislány. A színész fülébe is eljutottak a hírek, melyek szerint felesége újra terhes, ám ő egy televíziós műsorban egyelőre tagadta, hogy újra apai örömök elé nézne.

„Én lennék a világ legboldogabb embere, ha Surinak kis testvére születne, de egyelőre nem számolhatok be örömhírről – mondta a sztár. – Valóban, tervezzük, hogy lesznek még gyerekeink, de Katie egyelőre nem várandós. Nem is értem, hogy miből gondolták ezt az emberek.”

Cruise minden idejét a forgatások teszik ki. Decemberben a Valkűr című háborús drámában láthatjuk a mozikban, jövőre pedig két újabb filmben találkozhatnak vele a rajongói a vásznon. A Férfiak című vígjáték után Ben Stiller oldalán komédiázik majd a The Hardy Menben.

Míg a férj dolgozik, a feleség otthon vigyáz Surira. Katie Holmes utoljára tavaly állt kamerák előtt, és egyetlen aláírt szerződése sincs egyelőre.

Exit mobile version