Somát megalázták a dzsungelben

nlc | 2008. Október 10.
Gáspár Győzőnek és Benkő Dánielnek kígyók, patkányok jutottak, Somának pedig gusztustalan dolgok hullottak a nyakába Brazíliában. Celebjeink egyelőre jól bírják a kihívásokat, talán csak Soma vette zokon a próbatételt.

– Megalázó volt a bátorságpróba, nem ilyen feladatok miatt jöttem ide – mondta Soma, miután különböző folyadékok zúdultak a nyakába. A pozitív életfelfogásáról híres Mamagésánál elszakadt a cérna, de az esti tábortűznél már mosolyogva ült a többiekkel.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői már az első napokban szembesülhettek azzal, hogy a dzsungelben nem fenékig tejfel az élet. Koszos tóvíz, deszkákból összetákolt vécé, instabil tábori ágyak, rizs és bab fogadta a jobb körülményekhez szokott hírességeket. Győző már az első napon sokkot kapott a kígyóktól, Falusi Mariann a horkolásával borította ki a többieket, Benkő Dániel pedig közönségességével feszíti az idegszálakat.

A csapat ifjú, aranytorkú tagjai, Dér Heni és Mark egyelőre nem sok vizet zavarnak a dzsungelben, de biztosak lehetünk abban, hogy a közel háromhetes műsor ideje alatt ők is szerephez jutnak még.

Fotó: RTL Klub

Exit mobile version