Janet Jackson folytatja a turnéját?

nlc | 2008. Október 16.
Az utóbbi napokban az énekesnő több koncertjét is lemondta betegségére hivatkozva. Már arról is szó esett, hogy az egész turnét feladja, és nem lesz folytatás, ami azért szomorú, mert a rajongóknak hét évet kellett várniuk az énekesnőre.

A koncertsorozat szeptemberben kezdődött, és október elején történt, hogy a montreali bulit nem tudták megtartani. A 42 éves énekesnő a beénekléskor lett rosszul, és azonnal kórházba szállították. Megvizsgálták, és néhány óra múlva már elmehetett, de semmi konkrétumot nem közöltek az állapotáról. Az ismerőse szerint már a turné előtt annyira leterhelte magát, hogy eddig bírta az állandó megterhelést.

Az is a háttérben van, hogy Janet már nem 20 éves, de a teljesítményéből nem hajlandó visszavenni. Úgy tűnik, a kis kényszerpihenő megtette a hatását, mert Janet új erőre kapott, és valószínűleg folytatni fogja a munkát. A Rock Witchu turné következő koncertjének helyszíne Uncasville lesz. Reméljük, Janet Jackson bíni fogja szusszal, és a rajongók is elégedettek lesznek.

 

Exit mobile version