Agyonlőtték a színésznő anyját és bátyját

nlc | 2008. Október 27.
Óriási tragédia! Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Hudson édesanyját és bátyját múlt hét pénteken agyonlőtte egy ismeretlen tettes.

Jennifer Hudson és édesanyja

Az 57 éves anya, Darnell Donnerson és 29 éves fia, Jason Hudson a legnagyobb valószínűség szerint családi bosszú áldozatai lettek. Az áldozatokra Jennifer édesanyjának chicagói házában találtak rá, adta hírül a színésznő sajtószóvivője.

A rendőrség szóvivője szerint egyértelműen családi veszekedés áll a borzalmas tett hátterében. A feltételezett tettes pedig nem más, mint Jennifer Hudson büntetett előéletű sógora.

A szomszédok hallották kora reggel a lövéseket, a holttesteket mégis Jennifer nővére, Julia találta meg, amikor délután hazaért a munkából. A hivatalos jelentés szerint a házba nem erőszakkal jutott be a tettes, aki az anyát fejbe lőtte, a fiát pedig a mellkasán találta el. Julia férjét azóta őrizetbe vették.

A rossz híreknek ezzel nincs vége, mert a színésznő nővérének, Juliának a hétéves fia eltűnt. Mikor Jennifer Hudson megkapta a híreket, azonnal repülőgépre szállt, és Chicagóba repült. A 27 éves színésznőt az utóbbi időben sorra érték a sikerek, valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy ekkora tragédia árnyékolja majd be az örömét.

Exit mobile version