A F-1-es világbajnok kedvese karjai közt

nlc | 2008. November 05.
Lewis Hamilton történelmi tette már bejárta a világsajtót, az autóversenyző számos fórumon nyilatkozott már, de a győzelem utáni euforikus percek nem jutottak el mindenkihez.

A legszebb élmény ugyanis az volt a pilóta számára, amikor a hozzá legközelebb álló emberek gratuláltak neki, a családja a nyakába ugrott, és kedvese is csókokkal árasztotta el. A rajongók és a család csak az utolsó pillanatban lélegezhetett fel, hiszen tényleg minden egy hajszálon múlt. A családtagok közül jelen volt Lewis édesanyja, Carmen és az édesapja, Anthony, sőt a papa második felesége, Linda is. Lewis 15 éves öccse is végigszurkolta a futamot, és a jó hangulatról minden bizonnyal a megfelelő mennyiségű sör is gondoskodott.

 

A futam után a kis csapat percekig összeölelkezve ünnepelt, különös tekintettel a pilóta és barátnője, a Pussycat Dolls énekesnője, Nichole Scherzinger. A 23 éves Lewis Hamilton világbajnoki címe után jó eséllyel pályázhat a világ legjobban fizetett sportolója címre, a közel 100 millió fontos éves gázsijával. Összehasonlításképpen David Beckham 31 milliót tehetett zsebre, és az eddigi csúcstartó golfozó, Tiger Woods pedig 72 millió fontot.

 

Exit mobile version