“Szingli vagyok, és boldog!”

nlc | 2008. November 11.
Sienna Miller nemcsak gyönyörű, hanem mostantól újra szingli. Hiába tört össze szíveket, bomlasztott fel egy házasságot, a színésznőnek elege lett a pasijából.

Sienna Miller egy csöppet sem tűnik boldogtalannak. Viharos románca Balthazar Gettyvel elegendő anyagot szolgáltatott a bulvársajtónak, amely szívesen csámcsogott a dúsgazdag olajmágnás és a csodaszép színésznő kapcsolatán. Sienna megítélése is rosszabb lett, olyannyira, hogy nyáron egy nap nyomdafestéket nem tűrő feliratot talált a házára festve. A színésznőnek elege lett, és most újra egyedülálló.

„Most újra szingli vagyok, és boldog. Jó, hogy nincs olyan kapcsolatom, amelyet a sajtó folyamatosan kiveséz és felülvizsgál.” Talán Sienna jobban járna, ha következő alkalommal egy nőtlen milliárdost szemelne ki magának, akinek nincs ráadásként egy szakajtóra való – egész pontosan négy – gyereke.

Mindenesetre úgy tűnik, Sienna nem búslakodik nagyon a szakítás miatt. Állítólag hétvégén a londoni éjszakában Olivier Martinezzel melegedett össze.

Exit mobile version