Vérpezsdítő hangulat a parketten

nlc | 2008. November 17.
A Szombat esti láz versenyző párosai a csacsacsával, a tangóval és a bécsi keringővel nyűgözték le a közönséget, a zsűrit és a nézőket.

Elsőként Stohl András és Südi Iringó bizonyíthatott. Mivel mindketten maximalisták, ez pedig a produkciójukon is meglátszott, izzott közöttük a levegő. Medveczky Ilona gyönyörűnek nevezte a tangójukat, Böhm György pedig kifejtette, nem érti, András miért a Nemzetiben, miért nem az Operettszínházban játszik. Csányi Sándort leigázta Práger Kitty, ő legalábbis így érzi, és úgy tűnik, egyáltalán nincs ellenére a dolog. A színész ezért mindent úgy csinál, ahogy tánctanára megköveteli tőle: Sanyi Al Pacinót megszégyenítően tangózott, és férfias határozottsággal vezette partnerét a parketten.

Práger Kitty és Csányi Sándor
Südi Iringó és Stohl András

Udvaros Dorottya és Angyal András csacsacsája nem nélkülözte sem a humort, sem az erotikát. A színésznő dívából átvedlett fruskává, az egyik zsűritag, Zsámboki Marcell kiemelte, a húszéves lányok nyugodtan példát vehetnek a színésznőről, mind küllemben, mind mozgáskultúrában és esztétikumban. Katus Attila és Molnár Andrea a Szombat esti láznak köszönhetően gazdagabbak lettek egy barátsággal. Tanár és tanítványa sok időt töltenek együtt. Attila szerint a közös munkát ez teszi igazán eredményessé. Attila és Andrea hiába csak barátok, a parketten hitelesen mutatták be a fülledt erotikát is.

Kiss Ramóna és Markó Róbert
Udvaros Dorottya és Angyal András

Dammak Jázmin és Kovács Zoltán káprázatos csacsacsát mutatott be. Medveczky Ilona nagyon harmonikusnak és jól felépítettnek találta a koreográfiát, de egy kicsit hűvösnek az előadásmódot. Kiss Ramóna és Markó Robi, a Szombat esti láz legfiatalabb párosa roppant jókedvűen gyakorolt a héten, és ez nem a véletlen műve. Robi szerint ugyanis Ramónához egyetlen út vezet, ez pedig a humor. Érzéki tangójuk Böhm Györgynek nagyon nem tetszett, nem rejtette véka alá, hogy ha rajta múlna, ez a páros esne ki. A nézők azonban másképp döntöttek. A versenytől végül Dammak Jázmin és Kovács Zoltán búcsúzott.

Forrás: RTL Klub
Fotó: Lovász Sándor

Exit mobile version