Madonnának tartania kellett a száját

nlc | 2008. December 31.
Madonna és Guy Ritchie a gyerekeik miatt együtt töltötték az ünnepeket, ami a két felnőttnek valószínűleg nem a békés együttlétről szólt. A rendező ugyanis szigorú szabályokat hozott, amelyeket exfeleségének be kellett tartania.

Madonna és Guy tavaly karácsonykor,
még boldogan

Úgy tűnik, ezúttal Guy Ritchie volt az erősebb, ami a házasságuk alatt nem igazán volt jellemző. Az ünnepet a család Guy nagy-britanniai vidéki birtokát töltötte. A rendező kikötötte, hogy Madonnának vissza kell fognia magát. Például nem terrorizálhatta a személyzetet, ki kellett bírnia hiszti és dührohamok nélkül, és a válásukról sem ejthetett egyetlen szót sem.

Emellett a gyerekeket is hosszabb pórázra engedték, ugyanis Guy ragaszkodott hozzá, hogy a 12 éves Lourdes, a 8 éves Rocco és a 3 éves David hagyományos karácsonyi ételeket is fogyaszthasson a makrobiotikus étrend helyett. Hogy Madonna hogyan reagált a szabályokra, és miképp sikerült betartania azokat, arról nincs hír, viszont az énekesnő sem tagadta meg magát, és kidolgozta a gyerekek láthatási rendjét Guy számára. A 12 pontból álló lista csupa szigorú utasításból áll, amelyet ha betartanak, elég nehéz lesz, hogy apa és fiai felhőtlenük érezzék magukat a jövőben, amikor együtt vannak.

Exit mobile version