Betegesen féltékeny az énekesnő

nlc | 2009. Január 21.
A féltékenység eltúlzása sosem tesz jót egy kapcsolatnak, ha valaki viszont az exére féltékeny, akkor ott már komoly a baj. Britney Spears elég nehezen tűri, hogy volt férjének új barátnője van. Ráadásul a hölgy közel egyidős az énekesnővel, és még külső hasonlóság is van köztük.

Victoria Prince

Kevin Federline barátnője Victoria Prince röplabdázó, aki szőke fürtjeivel és telt alakjával méltó utóda Britney-nek. Nemrég még úgy tűnt, hogy az egykori házaspár kibékül egymással, az exférj hangoztatta is, hogy hamarosan újra összeházasodnak. Mégis valami hiba csúszott a dologba, és Britney nem engedett, de úgy tűnik, most már megbánta, hogy elszalasztotta a lehetőséget.

Az énekesnő mindent megtesz, hogy híreket gyűjtsön Kevinről és új párjáról, kifaggatja a dadákat, a testőröket, sőt még a gyerekeit is. A kisfiúk ugyanis elég sok időt töltenek az apjukkal, így közvetve Victoriával is. Britney igyekszik belőlük is kihúzni minden információt, például megkérdezi tőlük, vajon Victoria ott aludt-e az apjuknál. Azt nem lehet tudni, hogy egy két- és egy hároméves kisfiú mennyire hiteles forrás, de az biztos, hogy nem tesz jót nekik anyjuk viselkedése.

Exit mobile version