Mi lesz Jackson gyerekeivel?

nlc | 2009. Január 25.
Michael Jackson egészségi állapota annyira megromlott, hogy az orvosai szerint sincs sok ideje hátra. A pop királyának két kiskorú gyermeke van, akiket béranya hordott ki.

Michael egyre rosszabbul fest, hetente több napot tölt magánklinikán, és ápoló nélkül már egy lépést sem tehet. A gyerekkori hormonkezelés, majd a plasztikai műtétek véget nem érő sora megtette a hatását, az egykor ragyogó csillag ma már csak emberi roncs.

 

Prince Michael és Paris jövője egyelőre kérdéses. Amerikai lapok már most azt taglalják, hogy vajon hova kerülnek a kicsik, ha apjukkal történik valami. Keresztanyjuk, Elizabeth Taylor már hetvenhat éves, és szintén rossz egészségi állapotban van, így rá nem számíthatnak. Az ötvenéves zenésznek nyolc testvére van, így minden valószínűség szerint valamelyiküknek kell majd gyámság alá vennie a gyerekeket.

Jackson eladósodása miatt örökségre sem számíthatnak, hacsak a sztár dalainak jogdíjaiból nem marad majd nekik is. Hamarosan sajnos kiderül, hogy mennyire összetartó család a híres Jackson família.

 

Exit mobile version