Jennifer Lopez színpadon mutogatta csecsemőit

nlc | 2009. Február 17.
Jennifer Lopez és Marc Anthony minden rosszindulatú pletykát megcáfolva együtt maradnak. Valentin-napon ikreikkel együtt jelentek meg a színpadon, ország-világnak megmutatva, hogy ők egy nagy és boldog család.

Jennifer és Marc – úgy tűnik – lezárták házasságuk egy válságos időszakát, és újra felhőtlen a boldogságuk. A zenész házaspár szerette volna, ha erről az egész világ tud, és nem sokkal Marc New York-i koncertjének hivatalos befejezése után az egész család kiállt a színpadra, hogy együtt köszönjenek el a közönségtől.

Jennifer Lopez fiukat, Maxet, Marc Anthony pedig lányukat, a kis Emme-et tartotta a karjában, aki csinos piros ruhácskát és masnis hajráfot viselt. A tíz hónapos ikrekről azonnal megállapíthatja mindenki, hogy bizony a papájukra ütöttek. A szemfüleseknek az is feltűnhetett, hogy Jennifer ismét viseli az eljegyzési gyűrűt.

Marc és Jennifer nem adták fel, amikor kapcsolatuk kissé megingott, és mindent megtettek azért, hogy megoldják a gondjaikat. A romantikus programok bizonyára sokat lendítettek a dolgon. Valentin-napon sem volt ez másképp: Jen és Marc romantikus vacsorával koronázták meg az estét – természetesen a gyerkőcök nélkül.

Exit mobile version