Még mindig szereti Gesztesit a volt feleség

nlc | 2009. Február 23.
Gesztesi Károly volt apósa szerint a lánya még mindig szerelmes a színészbe. A fiatal nő most ismét gyermeket vár, de még a családtagok sem sejtik, ki az apa.

Gesztesi Károly és Liptai Claudia házassága kemény próbát áll ki. Az újabb és újabb részletekkel gazdagodó történet egyre bonyolultabb. Most a színész második feleségének, Nikolettának az édesapja vallott a Bors Online-nak.

Nikolettának és Gesztesi Károlynak két közös gyermeke van. Mivel a férfi nagyon szereti csemetéit, nem akart tőlük elszakadni a válás után sem. Úgy alakult, hogy egy telken építettek házat, a volt és a jelenlegi családot csupán egy kerti út választja el egymástól.

Nikoletta apja úgy gondolja, hiába szereti a lánya még mindig a volt férjét, nem ő tehet arról, hogy Gesztesi és Liptai házassága megromlott. Állítása szerint Nikoletta nagyon jószívű és jólelkű ember, aki soha nem zavarta meg az új pár életét, még a lábát sem tette be a lakásukba.

A volt após csak azt kívánja, hogy Nikoletta, aki ismét gyermeket vár, legyen boldog. Azt szeretné, ha a kapcsolata ismét szorosabbá válna Gesztesivel, mert akkor az egész család együtt maradna. Mondta ezt annak ellenére, hogy nem tudja, ki lánya leendő gyermekének az apja.

Exit mobile version