Szörnyű kép került elő Rihannáról

nlc | 2009. Február 23.
Rettenetes fénykép került fel egy internetes oldalra. A sokkoló felvételen egy feldagadt arcú színes bőrű nő – a blog szerzői szerint Rihanna – látható.

Az énekesnő, aki a napokban ünnepelte 21. születésnapját, valószínűleg szeretné nagyon hamar elfelejteni nagykorúvá válását. A Grammy-díj átadása előtti éjszakán a vita hevében barátja egyszerűen megverte. Az énekesnő nemcsak borzalmas sérüléseket szenvedett, de most még azt is tudomásul kell vennie, hogy egy internetes blogra felkerült egy rendőrségi fénykép, amelyen nagy valószínűség szerint ő látható igencsak szörnyű állapotban.

A szeme alatt véraláfutás látható, az orra erősen folyik, az ajkai feldagadtak, az arckifejezése pedig nagy fájdalmakról tanúskodik. A Los Angeles-i rendőrség szűkszavúan közölte, hogy megkeresik azt a személyt, aki felelős a kép kikerüléséért. Azt ígérték, ha megtalálják, kemény büntetést szabnak ki rá. Rihannát ez viszont csöppet sem vigasztalja: nemcsak megverte a barátja, de most az egész világ láthatja, mennyire elbántak vele.

 

Exit mobile version