Bartók Eszter külföldön sem felejti el a szüleit

nlc | 2009. Április 16.
Bartók Eszter valódi világpolgárrá vált, nevét Európa-szerte dicsérik, külföldiek és határon túl élő magyarok egyaránt.

Az énekesnő már szinte az egész kontinenst bejárta Hangfestők nevű társulatával, legutóbb éppen Franciaországban turnéztak. Nemrég tértek haza az egyhetes nyugat-európai körútról, melynek során Bordeaux-t és Párizst is érintették. A formáció egy meghívásnak tett eleget a francia turnéval, melynek során a Párizsi Magyar Intézetbe is eljutottak. Mint megtudtuk, rengeteg helybéli és kint élő magyar volt kíváncsi az előadásukra, óriási sikert arattak.

– Szerencsére nemcsak magyaroknak, hanem a francia ajkú embereknek is tetszett a muzsikánk – mesélte Eszter. – Van például egy dalom, amelyet a szüleimnek írtam, Rozmaringos dal a címe. Sokaknak könnybe lábadt a szemük a nóta hallatán, és ez csodálatos érzés!

Az énekesnő nem csak jó élményekkel tért haza, hiszen a kint töltött idő rengeteg ihletet adott Eszternek. Több dal is született a párizsi estéken, melyeket nemsokára mindenki hallhat, hiszen vendégünk büszkén jelentette be, hamarosan stúdióba vonul, hogy rögzítse következő nagylemezét, amely tervei szerint karácsony környékén kerül a polcokra.

 

Forrás: Cool

Exit mobile version