Újra képernyőn a gyönyörű sorozatsztár!

nlc | 2009. Május 29.
Szombaton kezdődik az RTL Klubon a Canterbury esetek című amerikai krimisorozat első epizódja, melynek főszerepét a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies alakítja.
Újra képernyőn a gyönyörű sorozatsztár!

Julianna Margulies gyermekkora nagy részét Franciaországban és Angliában töltötte a szüleivel. Amerikába visszatérve az érettségi után pincérnőként dolgozott, majd 1991-ben megkapta élete első szerepét. A Törvényre törve című akciófilmben Steven Seagal partnere volt. Játszott A Newton fiúk és A szellemhajó című filmekben is, ismertségét azonban a Vészhelyzet című sorozatnak köszönheti. Ő volt Carol Hathaway nővér, aki egyébként az utolsó évad egyik epizódjában szerepel majd újra. Margulies két évvel ezelőtt ment férjhez, a kisfia 2008 januárjában született.

Az új sorozat  főhősnője, Elizabeth Canterbury ügyvédnő – aki a munkája során meglehetősen rugalmasan kezeli az ügyeket – gyakran kap halálos fenyegetést. Mindezek ellenére esténként tiszta lelkiismerettel hajtja álomra a fejét. A társa, Russell Krauss (Ben Shenkman) azonban nehezen viseli, hogy Elizabeth képes még a törvényeket is figyelmen kívül hagyni, ha nincs más lehetősége az igazságtalanul vádolt ügyfél megmentésére. Kizárólag megoldhatatlannak tűnő ügyekkel foglalkozik, feltéve, hogy hisz védence ártatlanságában.

Exit mobile version