Rudolf Péterék jótékony beugrása

nlc | 2009. Május 30.
A budapesti Eötvös József Gimnázium, a Nyíregyházi Főiskola és a soproni Nyugat-magyarországi Egyetem lett a legszerencsésebb a Beugró sorsolásán, ahol az dőlt el, mely intézményeket támogatja a népszerű műsor. A budapesti diákok szerdán személyesen is találkozhattak kedvenceikkel.

Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Novák Péter személyesen vitte el ajándékát az Eötvös József Gimnáziumba, ahol a másik két nyertes iskola is képviseltette magát.

A Beugró népszerűsége, az ebből nyert energia lehetőséget ad arra, hogy azt továbbadjuk egy-egy ilyen pozitív kezdeményezés által. A mai gazdasági helyzetben pedig melyik iskolának, melyik diáknak ne jönne jól egy kis segítség? – mondta Rudolf Péter. – A gyerekeimmel igazi közelharcot vívok, hogy olvassanak többet. Remélem, ez az ajándék és a mi személyünk kicsit ösztönzi majd a diákokat arra, hogy gyakrabban üljenek le egy-egy könyv mellé. 

Novák Péter egy kis „merénylettel” is készült, hiszen játszani hívta a színészeket. A csapat boldogan vett részt a rögtönzésben. Egy kínos vizsgaszituáció után Szabó Győző a két robotjáról tartott japán előadást, amelyet Kálloy Molnár Péter értelmezett, kisebb-nagyobb sikerrel.

 

 

Exit mobile version