Bódi Sylvi feladja a leckét a pasiknak

nlc | 2009. Július 02.
Három pasi ellen száll vízre Bódi Sylvi a magyar wakeboardbajnokságon. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai felköthetik az úszógatyájukat!

Bódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője, Sipos Tamás és Varga Győző szintén keresi a kihívásokat, Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.

 

Egy gyönyörű kék szemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni – árulta el a modell. – A Velencei-tavon pihentem a családommal, amikor észrevettem egy izmos, helyes srácot a parton. A vízibicikli-pályáról néztem, ahogy csúszik, és szidtam magam, hogy miért nem tudok wakeboardozni. Bénázni nem akartam előtte, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, hogy tanítson meg. Másnap már az Omszki-tavon próbálkoztam. Az első nap sikerült bevennem az első kanyart, egy hét alatt pedig eljutottam arra a szintre, hogy újra lemerészkedtem a Velencei-tóra. A fiú ott volt ugyan, de akkor már a barátnőjével.

 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Exit mobile version