Jackson 11 éves lányából popsztár lesz?

nlc | 2009. Július 12.
Michael Jackson tragédiájából nem tanul a Jackson klán. A néhány nappal ezelőtt eltemetett sztár apja, Joe máris azt fontolgatja, hogy megasztárt farag az unokájából.

Janet, Paris és LaToya Jackson

Joe Jackson nem vált be mint szülő, kemény a vád ellene: kihasználta a fiát, pénzgyárként tekintett rá, bántalmazta, és ki tudja, még mi mindent tett. Éppen ezért váltanak ki sokakból egyértelmű felháborodást a hírek, hogy Michael emlékére dalt szeretne kiadni, amelyet a popsztár 11 éves lánya, Paris énekelne.

Talán nem véletlen, hogy Joe Jackson néhány nappal Michael halála után ragyogó arccal beszélt új lemezkiadójáról. Nem lehetetlen, hogy már akkor az forgott a fejében, hogy Parist is pénzre váltsa, és zsebre vágja a bevételt. Még marketingkampányra sem kell költenie, hiszen a kislányt a búcsúztatón való fellépése miatt az egész világ ismeri. Hétfőn indul a gyermekelhelyezési per, és a nagyszülők szeretnék, ha az ő gyámságuk alá helyeznék a popsztár három gyerekét. Ha így lesz, semmi sem akadályozhatja meg Joe üzleti terveit.

Exit mobile version