Szex, drog és hírnév – sztárok csemetéi

wt | 2009. Július 26.
Hollywood legnagyobb sztárjai is szembenéznek a pillanattal, mikor rájönnek, hogy a gyermekük felnőtt. Az alma bizony néha nagyon messze esik a fájától. Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb: ha megpróbálják követni a neves szülők útját, vagy ha valami egészen másba kezdenek.

Felnőtté cseperedtek az egykori sztárbébik.

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger 1986-ban feleségül vette Kennedy elnök lányát, Mariát, és házasságukból négy gyermek született. Patrick most 16 éves, de a fotót elnézve nem valószínű, hogy követi a papa pályafutását, legalábbis ő nem testépítőalkat. Sokkal jobban érdekli az informatika, és kicsit már belekóstolt a politikába is, hiszen iskolájában tagja egy ifjúsági pártnak.

Henry, Grace, Mamie és Louisa Gummer

Nem lehet könnyű Meryl Streep gyerekeként érvényesülni, neki pedig három lánya és egy fia is született. Mamie Gummer háromévesen már szerepelt filmben, s azóta is rendszeresen forgat, de a kritikusok szerint a tehetsége meg sem közelíti az Oscar-díjas mamáét. Grace is kacérkodik a színészkedéssel, első filmjét jövőre mutatják be Amerikában. Henry is szerepet vállalt két moziban, egyedül a legkisebb lány, Louisa tartja egyelőre távol magát az álomgyártól. Meryl legendásan jó anya, engedi érvényesülni a gyerekeit, de ragaszkodik ahhoz, hogy mind a négyen a saját erejükből érjenek el valamit, ezért sosem protezsálja be a producerekhez az utódait.

Sophie von Haselberg

Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra Bette Midler és lánya, Sophie. A színésznő gyermeke 2008-ban diplomázott a Yale Egyetemen szociológusként, és főként Kelet-Ázsiára specializálódott. Utazásai miatt ritkán tud együtt lenni a szüleivel, de remek kapcsolatot ápol az édesanyjával, aki néha rábeszéli, hogy kísérje el egy-egy filmbemutatóra. Példás család az övék. Bette 1984-ben ment férjhez nagy szerelméhez, Martin von Haselberghez, házasságukból csak Sophie született, akit gyermekkorában tudatosan távol tartottak a bulvárlapoktól és a rivaldafénytől.

Peaches Geldof

Bob Geldof 20 esztendős lánya igazi celeb Angliában. Konkrétan semmit sem tett le az asztalra, mégis hetente címlapokon szerepel. Botrányos viselkedését árgus szemekkel követi a sajtó. Peaches fiatal kora ellenére már tucatnyi ismert exszeretővel büszkélkedhet, sőt néhány hónapig férjnél is volt. Újabban úgy érzi, hogy a lányokat szereti, és leszbikuskapcsolatban él a barátnőjével. Gátlás nélkül dobja le magáról a ruháit bármely partin, és egyelőre hajlandóságot sem mutat a megkomolyodásra. Apja elhatárolja magát a viselkedésétől, de szégyenkezve figyeli a lapokat.

Kelly Osbourne

Szinte a szemünk előtt nőtt fel Ozzy Osbourne lánya, Kelly, hiszen a család életét bemutató valóságshow a világ minden táján népszerű. A mostanra 25 évessé cseperedett lányka 2002-ben jelentette meg első albumát, mely várakozáson felüli sikert hozott számára. Az extrém külsejű és meglehetősen szabadszájú hölgy egyre több színészi feladatot is kap. Két éve a Chicago című musical egyik főszerepét játszhatta el színpadon, és már Hollywood is felfigyelt rá.


Jason Gould

Barbra Streisand egyetlen fia idén töltötte be a 42. évét. A díva árnyékából megpróbált kitörni a fiú, ám nem sikerült. Színészként és rendezőként is megmutathatta már magát, de az áttörés egyelőre várat magára. Egyetlen említésre méltó filmje a Hullámok hercege, melyben az anyjával együtt játszhatott néhány jelenet erejéig. Jason korábban nehezen viselte a sikertelenséget, ezért a drogokhoz menekült. Leginkább a homoszexualitása a téma a lapokban, s az a bizonyos részeg éjszaka, mikor Las Vegasban összeházasodott Keanu Reevesszel. Keanu pár nap múlva felbontatta a házasságot, Jason pedig tovább kereshette az igazit.

Jesse Johnson

Egészen különleges helyzetben van Jesse Johnson, hiszen édesapja Don Johnson, édesanyja pedig a szintén színész Patti D’Arbanville, ám sok időt töltött a papa második feleségével is, aki Melanie Griffith. A 26 esztendős fiatalember igazi nagymamájaként tiszteli Griffith mamáját, a Madarak című film főszereplőjeként megismert Tippi Hedrent, és haveri viszonyban van mostohaanyja jelenlegi párjával, Antonio Banderasszal is. Ilyen rokonság mellett mi más lehetne Jesse, mint színész? A rendezők csak most kezdik felfedezni, hogy nem is tehetségtelen a fiú. Korábban dalszerzőként, zenészként és modellként is dolgozott, de mindenekelőtt a filmezés érdekli leginkább.

Exit mobile version