Amy Winehouse jobb húsban van

nlc | 2009. Július 27.
Az énekesnő jó húsban, önmagához képest összeszedetten tért vissza a napfényes Santa Luciából az angol fővárosba. Amynek bírósági tárgyaláson kellett részt vennie.

Amy Winehouse visszatérését Londonba nem a közönség előtt való fellépés indokolta. Az énekesnőnek a bíróságon volt jelenése, amely végül nem találta bűnösnek, és felmentette a rajongója bántalmazásának vádja alól. A Grammy-díjas sztár tavaly szeptemberben húzott be egyet Sherene Flash táncosnőnek, aki egy fotót akart készíteni róla. A 25 éves énekesnő tagadta az ellene felhozott vádat. Ügyvédje azzal védekezett, hogy csak el akarta lökni magától a váratlanul belekaroló rajongót.

Az ügyet tárgyaló westminsteri bíróság elfogadta ezt az érvelést, így az énekesnő nyugodt szívvel távozhatott. Kilenc napon belül ez volt Amy második látogatása a bíróságon, az elsőn a férjétől való válás kimondása miatt vett részt. Ezek után már nem akadályozza semmi az énekesnő visszatérését, aki lényegesen jobban néz ki, mint néhány hónappal korábban.

Exit mobile version