Pákó semmit sem tud a gyermekéről!

nlc | 2009. Szeptember 11.
Fekete Pákó titokzatos magánéletéről időről időre újabb döbbenetes részletek látnak napvilágot.

Bár köztudott, hogy jelenlegi kedvesével, Ágicával és kisfiával, Bencével boldogan telnek a napjaik, kiderült: sajnos közel sem tökéletes a családi élete.

Pákó tizenévesen, egy ösztöndíjnak köszönhetően került Nigériából Magyarországra. Ez akkor számára egy szebb élet lehetőségét jelentette, és szerencsére sikerrel járt, ám azóta nem látta az Afrikában élő rokonait. Korábban már említette, hogy számos alkalommal invitálta a családját látogatóba, a minap pedig úgy tűnt, végre újra magához ölelheti az édesanyját, ám a találkozó végül mégis meghiúsult.

– Ragaszkodtam hozzá, hogy eljöjjenek Bence keresztelőjére, de az utolsó pillanatban apám közölte, hogy a pénz, amit küldtem az útra, elment a tartozásaikra.

Pákóban egy világ dőlt össze, hiszen folyamatosan arra törekszik, hogy a családját a távolból a lehető legtöbb pénzzel támogassa, és fáj neki, hogy minden igyekezete kevésnek bizonyul:

– Legalább háromezer tagja van a családnak. Azért dolgozom, hogy segítsek nekik, de ez sem elég. Nagyon vártam ezt a napot, de végül senki sem jött el tőlünk. Borzasztó érzés ez nekem. Eddig még csak képen látták Bencét.

A Cool műsorában először beszélt arról, hogy van egy másik fia is. Elmondta: évekkel ezelőtt megnősült, a házasságából pedig született egy gyermeke, Rajmund, akit az egykori hitves szakított el tőle:

– A szüleim is nagyon örültek a frigynek, de a boldogság nem tartott sokáig. Csúnya válás lett belőle, a bíróság elvette tőlem a fiamat, akiről azóta még egy fényképet sem láttam. A feleségem azzal vádolt, hogy Nigériába szöknék vele, ezért teljesen eltűntek az életemből. Én próbáltam tartani velük a kapcsolatot, és anyagilag is szerettem volna támogatni őket, de még a gyerektartást is visszaküldték. A sírás kerülget, ha eszembe jut, hogy nem láthatom, pedig nagyon szeretem mindkét fiamat!

 

Forrás: Cool Tv, fotó: Bársony Bence

 

 

 

 

Exit mobile version