Antal Nimródot szeretik Hollywodban

nlc | 2009. December 11.
Matt Dillon elismerően nyilatkozott a magyar rendezőről.

Fotó: Filmunió.hu

A legenda szerint Hollywoodot magyarok alapították. Úgy tűnik, végre van méltó utóduk: Antal Nimródnak sikerült meghódítania a világ filmes közepét. A Kontroll rendezője nemrég fejezte be A szállítmány című, jó néhány világsztár főszereplésével készült akcióthrillerét, és nem ült sokáig a babérjain, hiszen azóta már a legendás Ragadozók folytatásán dolgozik.

Matt Dillon, aki Jean Reno és Laurence Fishburne mellett játssza A szállítmány egyik főszerepét, nemrég azt nyilatkozta: mindenképpen szeretne újra dolgozni Antallal.

Dillon a filmben egy pénzszállító cég alkalmazottját alakítja, aki kiterveli a biztos módszert, amellyel eltüntethetik a rájuk bízott pénzt. Azonban semmi sem úgy történik, ahogy kellene.

„Nimród igazi mester – nyilatkozta az Oscar-díjra jelölt művész. – Sokat tapasztalt színészek jöttek össze a stábban, és mind ugyanígy gondoltuk. Tudja, mire van szüksége, tele van szenvedéllyel, és ha kell, harcol azért, amit akar. Jó ízlése van, és rendkívüli ösztönei vannak. Sok rendező csak azért mondja valamire, hogy jó, mert már tovább akar haladni, de ha ő rábólintott valamire, akkor abban biztosak lehettünk, hogy jól is sikerült.”

 

 

Exit mobile version