Sztárok kedvenc karácsonyi filmjei

nlc | 2009. December 24.
Vajon mit hallgatnak karácsonykor a kedvenceink?
Malek Andrea
Malek Andrea

Néhány színészt és énekest faggattunk arról, hogy számukra melyek a legkedvesebb ünnepi filmek, és mik azok a karácsonyi dalok, amelyek biztosan nem hiányozhatnak ilyenkor az otthonukból.

Tóth Vera: „Számomra a Csendes éj az örök favorit, a filmek közül pedig a Reszkessetek betörőket minden évben megnézem.”

Pál Tamás: „Tim Burton Karácsonyi lidércnyomása megunhatatlan, dalok közül pedig a Let it Snow című örökzöld a kedvencem. Az utóbbiból a Gloria Estefan-féle verzió a legjobb, de Michael Bubléval is szeretem.”

Létay Dóra:Az Igazából szerelem szívmelengető karácsonyi film, Kieslowski Tízparancsolata kegyetlenebb és elgondolkodtatóbb, de a  Fanny és Alexander Bergmantól szintén a kedvencem. A zene mindegy, csak legyen!”

Szabó Eszter: „Minden karácsonyi dalt imádok, az összes családi filmet, az éneklő Mikulásokat, szarvasokat, és ennek leginkább az az oka, hogy akármiről szólnak is, ünnepi hangulatot varázsolnak.”

Malek Andrea: „A Polar Expressz és a Csoda New Yorkban – és nem csak azért, mert Natalie Cole Jingle Bellsével kezdődik. A legszebb dal az Ó, gyönyörű szép, titokzatos éj.”

Auth Csilla:Természetesen az Igazából szerelem a legjobb karácsonyi film, és jó karácsonyi dal véleményem szerint még nem született.”

Csonka András:Otthon, gyermekkoromban volt egy zenélő óránk, azt csak karácsonyra húztuk fel, így ennek a dallama maradt a kedvenc karácsonyi zeném. A filmek közül talán az Igazából szerelem a legkedvesebb számomra.”

Csifó Dorina: „Imádom a Huncutka című filmet! Kicsit hasonlít rám a főszereplő kislány, én is ilyesmi voltam gyerekként. A dalok közül Nikola Parovtól a Karácsonynak éjszakáján-t nagyon szeretem.”

 

 

Exit mobile version