A nagy sztárfogyókúra: A vesztesről kínos fotók készülnek

nlc | 2010. Március 17.
Bár a rádió előnyös munkahely abból a szempontból, hogy az ott dolgozó nem látszik, csak hallatszik, de egy magára kicsit is adó híresség azért még nem engedheti el magát. Ennek örömére a Class FM Morning Show-jában fogyasztó fogadás született.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani az utóbbi időben egyre többet cukkolta Abaházi Csabát felesleges kilói miatt, sőt, Rákóczi Feri sem úszta meg a piszkálódást. A két tökéletes külsejű rádiós addig nem hagyta őket békén, amíg végső kétségbeesésükben éhezésre nem adták a fejüket. A mérlegelés már meg is történt, kezdődhet az egy hónapig tartó meccs, ami odáig megy, hogy Balázs Csabára, Jani pedig Ferire fogadott.

Abaházi egyébként 99,2 kilóból szeretne faragni, Rákóczi pedig 123,5 kilóról indul, sőt, a pocakjuk kerülte egyenként méteren felüli (111 és 125 centis). Már pedig ez komoly okot ad az aggodalomra Balázs professzor szerint is, aki az egészséges életmód elkötelezett híveként kijelentette: „Örülök, hogy volt eredménye a sorozatos cukkolásnak, és a fiúk elkezdenek fogyókúrázni!”

A zsír pedig hadd égjen! Erről spéci étrend gondoskodik, illetve Vadon Jani egyáltalán nem bízza a győzelmet a véletlenre: „Eltervezte, hogy menedzserem és személyi edzőm lesz, és együtt fogunk futni a Népligetben, a tavaszi napsütésben” – árulta el mosoly mögé rejtve rettegését. 

A küzdelem megkezdődött, a tét nem kicsi: a fiúk először abban fogadtak, hogy a vesztesről fecskében készül egy fotósorozat. Végül azonban a vesztes csapat fogja meghívni egy fenséges és egészséges vacsorára a nyertes csapatot.

Exit mobile version