Tabáni Máté Péterrel duettezik

nlc | 2010. Április 12.
A Csillag születik győztese élete első önálló koncertjére készül, több ezer rajongó előtt fog énekelni. A próbákon kívül is képes órákon keresztül gyakorolni egyetlen dalt, hogy az úgy szóljon, ahogyan kell. A maximalizmus nemcsak az ő munkáján látszik, hanem az őt kísérő bandáén is. A srácok egy dalt többször is elpróbálnak, hogy a koncerten minden tökéletesen szóljon.

István egy duettet is énekelni fog, méghozzá legnagyobb példaképével, Máté Péterrel, aki a technika segítségével jelenik meg a színpadon. 
„Máté Péterrel duettet énekelni tényleg nagy megtiszteltetés! Tényleg egy hang volt, lehet, hogy most sokan megsértődnek, de nem hallok mostanában ilyen hangot. Egyedi orgánuma volt” – nyilatkozta az énekes a Reflektor című műsorban.
Elhunyt sztárokkal más is énekelt már egy színpadon, bár a közönség önkéntelen összehasonlítása miatt nagy bátorság – és önbizalom – kell hozzá. Robbie Williams például Frank Sinatrával adott elő közös dalt a 2006-os Swing When You’re Winning című albumán. 
A koncert közeledtével István napról napra egyre jobban izgul. Sokszor rémálmok gyötrik az énekest, ugyanúgy, mint minden profi előadót a nagy fellépések előtt. A koncertig még bő egy hónap van hátra, és Istvánnak még sokat kell próbálnia, hiszen szeretné közönségét elkápráztatni, úgy, mint eddig még soha.

 

Exit mobile version