A színésznő elárulta szépsége titkát

nlc | 2010. Május 01.
Akad még Hollywoodban is olyan díva, aki kerüli a plasztikai sebészeket.
A színésznő elárulta szépsége titkát!

A dolgozó nő legjobb barátja az arcpakolás! Ezt Cate Blanchett állítja, aki három kisgyerek mellett filmez, és még színházat is igazgat. „Nincs túl sok időm, hogy kényeztessem magam, hajnaltól késő estig talpon vagyok, bár ezt nem panaszképpen mondom – meséli az Oscar-díjas színésznő. – Este a forró fürdő és az arcpakolás az, ami kijár. A pakolás azért jó, mert ha rajtam van, nem kell magyarázni, a srácok maguktól is tudják: anyu most nem ér rá, mert napi fél óra nyugalom neki is kijár. Utána jöhet egy vodka-tonik, és teljesen újjászülettem.”

Karcsú alakját diétával tartja formában, mert edzeni sincs ideje. „Minden szülés után megfogadtam, hogy hetente kétszer-háromszor eljárok futni meg kondizni. Semmi nem lett belőle, ezért a kalóriákon spórolok: organikus ételeket eszünk, a vörös hús tilos.”

A színésznőt legközelebb a Robin Hood női főszereplőjeként láthatjuk. Az általa megformált Lady Marion teljesen eltér a karakter korábbi ábrázolásaitól: nem szorul arra, hogy megmentsék a férfiak, sőt inkább az erősebb nem képviselőinek van félnivalójuk tőle.

 

Exit mobile version