Megdöbbent Jessica Simpson fogorvosa

nlc | 2010. Május 06.
Folt esett Jessica Simpson gyöngyházmosolyán: a szőkeség a múlt héten Ellen DeGeneres show-jában elszólta magát, hogy csak heti háromszor most fogat.
Megdöbbent Jessica Simpson fogorvosa

„Nagyon szép fehérek a fogaim, és nem szeretem azt az érzést, amikor túlságosan sikamlósak, de használok Listerine-t, és öblögetni is szoktam – mondta DeGeneresnek. – Nem sikálom mindennap fogkefével. Néha átdörzsölöm a pólómmal vagy valamivel…  Tudom, ez durva, de a leheletem mindig friss.”

Simpson fogorvosát, a Los Angelesben praktizáló dr. Bill Dorfmant, aki az énekesnő legutóbbi reality show-jában, a Nick and Jessicában  is feltűnt, meglepték kliensének szavai, és nyugtalanítják a sikálási szokásai.
„Meg vagyok döbbenve. Én abban a hitben éltem, hogy mindenki egyfolytában mossa a fogát, hiszen az emberek egy rakás pénzt fizetnek ki ezért a »sikamlós« érzésért. Ez a legjobb a fogmosásban.”

Jessica Simpson nem először  égeti be magát ezzel:  márciusban már elmondta ugyanezt egy New York-i rádióműsorban. „Ha hatvanévesen megkeresnétek, lehet, hogy már fogatlan leszek, de a fogaim szó szerint olyan erősek, hogy nem is kell mosni őket” – mondta Simpson a műsorban.

A fogorvos azt tanácsolja mindenkinek, hogy minden egyes étkezés után mosson fogat, különben a gyulladt ínytől a szívbajig mindenféle betegséget kockáztathat.
„Helyes, hogy folyton öblögeti a száját, de sikálnia is kellene – tanácsolja Dorfman. – Ami a szádban történik, az az egész testedre kihat.”

Exit mobile version