Carrie Bradshaw lenyomja az Avatart?

nlc | 2010. Május 23.
Rekordszámú nézőre számítanak az amerikai mozik.

Jövő csütörtökön kerül mozikba a Szex és New York 2. című film, de már most kígyóznak a sorok az amerikai mozik pénztárai előtt. A tengerentúli kritikusok szerint a film bevételei megközelíthetik majd az Avatar által behozott dollármilliókat is. Hetek óta szinte minden magazin és site a filmmel foglalkozik, a négy főszereplő hölgy pedig sorban adja az interjúkat. A producerek biztosra mentek, hiszen a fiatalabb korosztály miatt bevették a szereplők közé Miley Cyrust is, de feltűnik majd a vásznon Penélope Cruz és Liza Minnelli is. Talán nekik is köszönhető, hogy elővételben már több ezer jegy elkelt a pénztárakból.

Sarah Jessica Parker örömmel tesz eleget a promócióval járó felkéréseknek, de azt is mindig igyekszik tudatosítani az érdeklődőkben, hogy a civil életben korántsem olyan életet él, mint Carrie Bradshaw.

„Én ragaszkodom a hagyományokhoz – nyilatkozta nemrég a színésznő. – Főzök, mosok, pelenkázok, és kicsit sem bánom, hogy így van, sőt. Imádom a családi életet, az anyaságot és az ezzel járó munkát. Ez ügyben nem vagyok nagy újító. De a divatért, a ruhákért és New Yorkért ugyanolyan lelkesedéssel rajongok, mint Carrie. A két dolog nem zárja ki egymást. Egyszerűen csak más az értékrendünk. Talán ezért is olyan izgalmas, hogy egy egészen más személy bőrébe bújhatok…”

 

 

Exit mobile version