Milliomos sztárgyerekek

nlc | 2010. Május 31.
Mesés gazdagság, véget nem érő luxus, csillogás – a világsztárok és a szupergazdagok pazar világa. Vannak, akiknek mindez már egészen fiatalon megadatik... Hírességek, akiknek még fenekükön a tojáshéj, ellenben bankszámlájuk tömve van.
Pável Anett 10 éves
Pável Anett, 10 éves

1. Miley Cyrus (18 éves) – 14,4 milliárd forint
Miley Cyrusnak a Hannah Montana című tévésorozat hozta meg a világhírnevet és a mesés gazdagságot. A fiatal leányzó menedzserei ráadásul roppant ügyesen csinálták, hiszen megvásárolták a Hannah Montana nevet, és piacra dobtak különböző játékokat, irodaszereket és mindenféle méregdrága kiegészítőt kislányoknak Miley fotójával. A húzás bejött, Miley milliókat kaszált a termékek után, ráadásul lemezt is megjelentetett, amely szintén frenetikus sikert aratott. A kishölgy igazi példaképnek számít Amerikában, igaz, a közelmúltban kicsit rontott ezen a képen, amikor kiderült, hogy Miley már jó ideje igen aktív szexuális életet él.

2. Daniel Radcliffe (21 éves) – 13,4 milliárd forint
Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmeknek köszönhet mindent. A brit színész már gyerekként milliomos volt, de szülei csak a 18. születésnapja után engedték, hogy hozzáférjen a vagyonához. A zsenge korú sztár a vagyonát bankszámláján és különböző ingatlanokba fektetve őrzi, csak Angliában két háza és egy lakása van. Daniel egyébként meglehetősen jó partinak számít Nagy-Britanniában, nem csoda, hogy minden fiatal hölgy őt akarja megfogni. Igaz, Daniel főleg az idősebb hölgyekre bukik.

 
3. Mary-Kate és Ashley Olsen (24 évesek) – 12,8 milliárd forint
Mary-Kate és Ashley Olsen karrierje a Bírlak című sorozattal indult. A két bájos ikerlány később jól kamatoztatta a megkeresett milliókat, saját divatmárkát dobtak piacra, és a New York-i közönség körében elsöprő sikert arattak. A lányok között azonban időközben alaposan megromlott a viszony, ma már alig beszélnek egymással. Az amerikai pletykalapok szerint a hajdanán kedves, aranyos lányok alaposan lezüllöttek, életüket napjainkban a fiúzás, a bulik és a drogok teszik ki.

 
4. Jonas Brothers (23, 21, 18 évesek) – 11,2 milliárd forint
A Jonas Brothers zenekar a tinik első számú kedvence a tengerentúlon. A meglehetősen jóképű testvérekből álló formáció CD-i őrületes ütemben és mennyiségben fogynak, emellett saját valóságshow-t is indítottak, amely szintén szépen hozott a konyhára. A három srác igazi tinédzserikon, szerelmes levelek millióit kapják, és a legszebb fiatal lányokkal randevúznak. Nevükkel szinte bármit el lehet adni.

5. Zac Efron (23 éves) – 9,6 milliárd forint
A High School Musical tinisztárja a jövő első számú szívtiprója. Ugyan neve kapcsán időről időre felmerül, hogy esetleg a saját neméhez vonzódik, de Zac ezt határozottan cáfolja. Igaz, nem is tenne jót az imázsának, ha kiderülne, hogy a fiúkat szereti, hiszen egész üzletág épül a jól fésült színészre, akiről a kritikusok azt mondják, hogy a jövő Leonardo DiCapriója is lehet. Efronnak exkluzív szerződése van a High School Musicalt készítő Disney céggel, de a kigyúrt Efron próbál kitörni a kisfiús skatulyából, amelybe a produkció belekényszerítette. Számos filmben kapott szerepet, és mellette pedig jól jövedelmező reklámszerződéseket kap.

6. Ashley Tisdale (25 éves) – 8 milliárd forint
„A High School Musical volt életem egyik legjobb, legemlékezetesebb élménye. Imádtam Sharpayt játszani – ő olyan lány, aki tudja, hogy mit akar, és el is éri azt” – mondta Ashley Tisdale, aki a való életben is pontosan tudja, hogy mit akar, hiszen meglehetősen jól kamatoztatta musicalbeli tehetségét. A színésznő ráadásul fürdik a szerepajánlatokban: két musicalben és egy sorozatban is játszik. Magyarországon legutóbb pedig akkor hallatott magáról, amikor egy magyar tervező, Nanushka ruhájában jelent meg egy bemutatón.

Görbe Tamás

 

7. Emma Watson (20 éves) – 7,04 milliárd forint
Emma Watson a Harry Potter-filmek babaarcú sztárja és számos világcég reklámarca. A bájos brit tinilány a főszereplője a Chanel és a Burberry divatcégek reklámkampányának, emellett privát brókerek kezelik mesés vagyonát, és intézik befektetéseit. Hiába azonban a hírnév és a rengeteg pénz, Emma Watson számos fórumon nyilatkozta már, hogy legszívesebben egyszerűen egyetemista lenne, hiszen nem bírja a hírnévvel járó hercehurcát. Igaz, emiatt igazából senki sem sajnálja. 

8. Hilary Duff (23 éves) – 6,4 milliárd forint
Hilary Duffból jó szemű édesanyja faragott sztárt. A kedves mama ugyanis szentül hitte, hogy szép arcú, szöszi leánykája fényes jövő előtt áll. Hilary modellnek túl alacsony volt, de a tinifilmekben hamar felkapták, és ez tulajdonképpen elég is volt ahhoz, hogy sorra kapja a szerepeket, és számos reklámszerződéssel is megkeressék. Hilary azóta már saját produkciós irodát is üzemeltet, amely évente milliárdokat hoz a konyhájára.

9. Rupert Grint (22 éves) – 6,4 milliárd forint
Rupert Grint Harry Potter vörös hajú kis segítője, és a szerep meghozta a szerencséjét a brit színésznek, éppen úgy, ahogyan a filmek többi főszereplőjének is. Grint élvezi talán a leglátványosabban a sikert és a népszerűséget a Harry Potter-filmek három főszereplője közül. Rengeteget bulizott, drága sportkocsikat vett, és előszeretettel költ szép nőkre is. Grintet gyakran óva intik is a szülei, hiszen ha így folytatja, rekordidőn belül elszórja vagyonát.

Stefanos, 7 éves


10. Vanessa Hudgens (22 éves) – 5,7 milliárd forint

Vanessa Hudgens a High School Musical női főszereplője. A leányzó igen szerencsés, hiszen botrányos meztelen fotói ellenére szerepelhetett a High School Musical harmadik részében, ami által újabb súlyos milliók kerültek a bankszámlájára. A bájos, fekete hajú színésznő emellett nagy sikerű lemezt adott ki, modellkedik, és ezenkívül a Neutrogena-termékek és a Marc Ecko edzőcipők reklámarca lett.

Exit mobile version