Mi lett az egykori tinisztárokkal?

nlc | 2010. Augusztus 05.
Valamikor a legünnepeltebb hírességek közé tartoztak. Fiatalon, tizenévesen kerültek reflektorfénybe. Sorozatszínészek, fiúbandák tagjai, akikről ma már keveset tudni.

East 17
Már az ő hajuk is korpásodik

A 90-es években két brit csapat tartotta lázban a világot: a Take That és az East 17. Míg a Take Thatnek két évvel ezelőtt sikerült a visszatérés, és újra meghódították a slágerlistákat, addig az East 17, habár újra összeállt, már csak diszkókba jár haknizni a régi dalokkal, mint például az It’s Alright vagy a Let it Rain.

A fiúk legutóbb Budapest egyik szabadtéri szórakozóhelyén léptek fel retroturnéjukkal, négyezer fanatikus rajongó előtt. Habár új dallal nem készülnek, és az elmúlt tizenöt évben ők is öregedtek pár évet, azért a nagy rajongóknak megérte az 1900 forintos belépőjegyárat.


Ian Ziering
A kutya sem kíváncsi rá

Ian alakította Steve Sanderst a Beverly Hills 90210 című amerikai sorozatban. A tinisorozat után nem is nagyon kapott több szerepet, a producerek ugyanis túlságosan beskatulyázták őt. Végül az ABC televíziós csatornának megesett rajta a szíve, és felkérték, hogy szerepeljen a Dance with the Stars (hazánkban ez a Szombat esti láz – a szerk.) című műsor negyedik évadjában.

2007-ben és 2008-ban rövidfilmek rendezését vállalta el, de ez sem adta vissza számára a régi népszerűségét. 2010. február 3-án eljegyezte Erin Kristine Ludwigot, majd május 28-án összeházasodtak Newportban a tengerparton.

James Van Der Beek
Hamarosan visszatér

Ő volt a kedvelt amerikai sorozat, a Dawson és a haverok főszereplője, aki halálosan szerelmes volt Katie Holmesba. A sikersorozat után azonban James alig kapott filmes szerepet. Néhány kisebb költségvetésű kanadai tévéfilmben játszott, és vendégszerepelt az Ugly Bettyben és a Tuti gimi egy epizódjában.

Majd idén aláírt az NBC egyik kórházsorozatához, ahol az intenzív osztály vezetőjét alakítja majd, egy nagyképű nőcsábászt. Amellett, hogy végre a karrierje is újra sínen van, a magánélete is révbe ért, kedvese ugyanis kislányt hord a szíve alatt.

Sarah Polley
Nem kért Hollywoodból

Sokan emlékeznek a Váratlan utazás szőke főszereplőjére, Sara Stanley-re, arra a kislányra, aki meghódította a kőszívű Hetty néni szívét. A kanadai sorozat húsz évvel ezelőtt indult, és azonnal népszerűvé tette az akkor tizenegy éves Sarah Polley-t.

 

Ő azonban mindig is makacs teremtés volt, és fittyet hányt az ismertségre, a busás bevételekre vagy a kecsegtető hollywoodi ajánlatokra. Sarah kisebb költségvetésű, leginkább kanadai filmekben szerepel. Magánélete is elég zűrösen alakult: nemrégiben vált el szintén filmes férjétől, aki többször megcsalta őt.

Kuno Becker
David Beckham oldalán játszott

A mexikói szappanoperasztár számos fiatal lány szívét meghódította a Soñadoras – Szerelmes álmodozók és a Camilla című sorozatban. Kunót tíz évvel ezelőtt Dél-Amerika első számú tinisztárjának tartották. 2005-ben megtörtént a nagy áttörés: Kuno megkapta első mozis felkérését. Ő lett a főszereplője a Góóól! című amerikai–angol mozinak, majd két évvel később a második részben is szerepelt, olyan világsztárral az oldalán, mint David Beckham. Habár mindkét film hatalmas siker lett világszerte, Kunónak sokat kellett várnia a további ajánlatokra. Egy időre visszament szappanoperákba játszani Mexikóba, majd két tévéfilm főszerepét is elfogadta az Egyesült Államokban.

Benjamin McKenzie
Túllépett a tinisztárszerepen

2004-ben egy új családi sorozat, a Narancsvidék tartotta lázban az amerikai tévénézőket. A sorozat négy évadot élt meg, melynek egyik főszereplője Benjamin McKenzie volt. 2007-ben, mikor a Narancsvidék véget ért, a stábtagok közül leginkább a másik fiatal főszereplőt, Adam Brodyt halmozták el szerepekkel. Azonban a tavalyi év sikert hozott Bennek, mert szerepet kapott a TNT csatorna egyik új krimijében, ahol egy kezdő rendőrnyomozót alakít.

A sorozat eddig két évadot élt meg, és januárban újabb tíz résszel térnek vissza. McKenzie rajongói valóságos hadjáratot indítottak az interneten, hogy kiderítsék, ki lehet a színész barátnője. Ben sokáig nem jelent meg a nyilvánosság előtt senkivel, de idén egy barna hajú, latin típusú hölggyel látták moziba menni, azonban a színész nem beszélt a kapcsolatukról.

Exit mobile version