Keselyűk támadtak Erdélyi Mónikára

nlc | 2010. Október 14.
Nincs irigylésre méltó helyzetben Erdélyi Mónika. Az RTL Klub egykori sztárjának ugyanis nincs állása, és a magánélete is problémás jó ideje. De a legfájóbb talán az lehet neki, hogy a kollégák, akik egykoron látszólag szerették, istenítették, most belé rúgnak.
Keselyűk támadtak Erdélyi Mónikára

Noha hónapok óta rengeteg kritika érte Erdélyi Mónikát, hol külseje, hol testsúlya, hol stílusa miatt cikizték, mégis rajongóit és a tévénézőket váratlanul érte a döntés, hogy tíz év után megválik tőle az RTL Klub.

Mindez nagyon rosszul érintette a tévést, tekintettel arra, hogy a hátországa is hiányzik, hiszen szakított kisebb lánya apjával, Mukli Gyulával, s azóta a magánéleti boldogság is elkerüli. Egyedülálló kétgyermekes anyaként egyedül magára számíthat.

Ráadásul a menesztése óta különböző támadásoknak van kitéve. Amit eddig nem mertek róla megírni, most szinte ömlik a médiából. Egyik, a Nők Lapja Cafénak nyilatkozó kollégája szerint nem szép, ami most Mónikával történik.

Nézzék, való igaz, hogy nem volt mindig a legjobb passzban, és a stílusa… igen, olykor hagy némi kivetnivalót maga után. De ha tíz évig jó volt és keresték a kegyét, gusztustalan dolog, most nekimenni, amikor a padlóra került. Ez olyan, mintha a keselyűk támadták volna meg. Nem korrekt ez így – mondta el a nevét nem vállaló egykori kolléga.

 

 

Exit mobile version